<

MusicaRivafestival, informacion masterklase

MusicaRivafestival, Takim ndërkombëtar me muzikantët e rinj.

Klikoni imazhin për të aksesuar broshurën informative e klasave të masterit për vitin 2015.

  • Ky aktivitet për perfeksionimin e muzikantëve të rinj do të zhvillohet në rajonin e Trentos, Itali nga data 19-29 Korrik.
  • Broshura jep te dhëna mbi profesoret, pra CV e tyre, të cilet do të mbajnë Masterclass-et si dhe kuotat e pagesave për studentët e interesuar në varësi të programit që secili prej tyre do të ndjek.

Për më shumë info : www.musicarivafestival.com