<

Konkursi i Konservatorit të Moskës

Komisioni Organizativ i Konkursit të VII Ndërkombëtar të Konservatorit të Moskës për veglat frymore dhe perkursionin fton të interesuarit për të marrë pjesë në këtë konkurs ndërkombëtar.

Detaje lidhur me evenimentin:

  • Konkursi i VII Ndërkombëtar i Konservatorit të Moskës për veglat frymore dhe perkursionin do të mbahet këtë vit në dy kategori: Oboe dhe Korno
  • Rregullat dhe kushtet e pjesëmarrjes mund ti shihni në adresën: http://www.mosconsv.ru/en/event_p.aspx?id=141600