<

Nisja e xhirimit të filmave të diplomimit

Në kuadër të marrëveshjes së bashkëpunimit midis Ministrisë së Kulturës, Universitetit të Arteve dhe Qendrës Kombëtare të Kinematografisë, me financimin e QKK nisi xhirimi i filmave të diplomimit për vitin akademik 2020-2021, të studentëve të degës "Regji Filmi dhe Televizioni" pranë Fakultetit të Artit Skenik në Universitetin e Arteve.


<< Kthehu - Tjetra >>