<

Workshop-e në UART

Në Universitetin e Arteve, Fakulteti i Artit Skenik, dega Regji Filmi dhe TV, këto ditë po organizohet një workshop mbi mënyrat e konceptimit dhe shkrimit të skenarit bazuar në elemente të imagjinates dhe të krijimtarisë personale të studentëve. 

Ky workshop organizohet nga UART në bashkëpunim me Institutin Goethe, nën drejtimin e Znj. Cathy de Haan. Workshopi ka nisur ditën e Hënë, dt. 16 Nëntor dhe vijon deri ditën e Premte, dt. 20 Nëntor.

Me teper informacion rreth Cathy de Haan (kliko mbi imazh)

 

<<Kthehu - Tjetra>>