<

Bordi i Administrimit

Anëtarët e Bordit të Administrimit të Universitetit të Arteve janë: 
  1. Elira KOKONA - Kryetar
  2. Prof. Artan PEQINI
  3. Prof. Besnik BISHA
  4. Prof. Arben BASHA
  5. Dhimitër BAKO
  6. Erjon NDROQI
  7. Arjan KONOMI

Sekretare: Znj. Elia PLAKU
Drejtore e Menaxhimit të BNJ dhe Informacionit, P-A

 
:::. Rregullore e Bordit të administrimit
 
:::. Vendime të Bordit të Administrimit