<

Ceremonia e Binjakezimit

Të mërkurën më datë  25.11.2009, ora 17.00  në auditorin "F.lli Olivieri"  të Konservatorit të Novarës zhvillohet ceremonia e binjakëzimit të ISSM,  Konservatorit 'Guido Cantelli' të  Novarës dhe Akademisë së Arteve nën pjesëmarrjën e autoriteteve: Giuseppe Amelio, Prefekt i Novarës, Z. Alessandro Canelli, përgjegjës  kulture i Provincës, Z.Giancarlo Pessarelli, përgjegjës culture i Komunës, Z. Gianni Oliva, përgjegjës për kulturën në Rajonin Piemonte, M°Ettore Borri, Drejtor i ISSM “Conservatorio Guido Cantelli” dhe Dott. Giovanni Firera, Konsull Nderi i Ambasadës së Republikës së Shqipërisë në Romë.

Për Akademinë e Arteve marrin Rektori i saj, Prof. Petrit Malaj dhe Zëvendës Rektori, Prof.asoc. Artan Peqini.

Për më shumë vizitoni   www.conservatorionovara.it