<

ART NEN TRI HARQE

Bashkëpunimi mes shkollave të formimit të lartë artistik sjell në Akademinë e Arteve në Tiranë projektin “Art nën tri harqe”,  në datat 30 Maj deri më 2 Qershor 2010.

Një seri performancash artistike, ekspozita të përbashkëta, workshop-e me protagonistë studentë e profesorë të Universitetit të Prishtinës, Tetovës e Akademisë së Arteve, do të zhvillohen si një kontribut për një art unik kombëtar me fizionomi dhe strukturë të konsoliduar.

Programi (pdf)

 

Aktivitetet, foto >>