<

Aktivitete ne Universiaden Sportive Kombetare

Në kuadër të Universiadës Sportive Kombëtare që po zhvillohet nga data 19-23 Prill 2011, Akademia e Arteve Tiranë përfaqësohet në dy disiplina:

• Futboll (kalceto)
• Ping-pong (meshkuj dhe femra)

Në bazë të kalendarit ne do të ndeshemi me UST ( Universiteti i Sporteve Tiranë ) dhe UMB ( Universiteti Marlin Barleti ) më datat 19 dhe 21 Prill , ora 16.00, Elbasan. Gjithashtu, më datat 22 dhe 23 në Ping-pong ku ne pretendojmë vendin e parë për meshkuj dhe vendin e tretë për femra.

Suksese studentëve të Akademisë së Arteve!