<

Datat e Provimeve

Te dashur studente,

Jeni te lutur te informoheni mbi datat dhe orarin e provimeve te sezonit veror, Qershor-Korrik 2011. Per te aksesuar kete informacion vizitoni faqen e fakultetit perkates dhe aksesoni menune "Provimet" nen menune "Informacion".


Sezon te mbare!