<

Koncert Festiv

Ne kuader te 45-vjetorit te krijimit te Institutit te Larte te Arteve (sot Universiteti i Arteve), ne larmine e aktivitetve te organizuara nga Universiteti i Arteve diten e Enjte me date 15 Dhjetor, ora 11:00, Fakulteti i Muzikes organizon Koncertin Festiv me pjesmarrjen e orkestres simfonike, solisteve, studenteve dhe orkestranteve te ndryshem qe kane dale nga keto auditore dhe qe kontribuojne dukshem ne jeten artistike te vendit.

Fakulteti i Muzikes me kete koncert tenton te shfaqe nje parade simbolike te historise se tij me vlerat e emrave qe kane kontribuuar historikisht ne krijimin e tij, me kontributet pedagogjike, krijuese, ekzekutuese nder vite dhe qe kane percaktuar fizionomine dhe pretendimet ne te ardhmen.
 

Programi i Aktivitetit