<

Ekspozita Ngjyrat e Pranveres

Në kuadër të bashkepunimit kulturor Shqiperi-Francë, shoqata "Syri Blu"  ka kenaqesine t’ju ftojë në hapjen e ekspozitës “Ngjyrat e Pranverës” me pjesëmarrjen e pese piktoreve, pese tendencave te ndryshme shqiptare dhe franceze:

Béatrice Richard-de Saint-Jean, Ledia Kostandini, Aymard le Forestier de Quillien, Besim Tula, Stefan Taçi.
E merkurë, 18 Prill ora 19.00 në Galerinë FAP pranë Universitetit të Arteve, Tiranë. Ekspozita do te qendroje e hapur deri me date 24 Prill, 2012.
Orari 10:00 - 14:00; 17:00 - 20:00