<

Ekspozita Proces 2012

Galeria FAP, date 23 maj, ora 11.00 inaguron ekspoziten "Proces 2012", realizuar me punime te atelierit te Tekstilit dhe Modes, Fakulteti i Arteve te Bukura.


Ju mirepresim!