<

Ekspozita SCULPTURE

Galeria FAP dhe Universiteti i Arteve kanë kënaqësinë t`ju ftojnë në

Ekspozita “Sculpture”,

Realizuar me punime të zgjedhura të Atelierit të Skulpturës, Fakulteti i Arteve të Bukura.

Pjesëmarrës: Astrit Çobanaj, Bledian Ibrahimllari, Blerti Talelli, Endrit Beqo, Ergys Gega, Elton Vaska, Florian Prendi, Klodian Marku, Pirro Kasemi, Polikseni Hasani, Xhensila Xhani, Sulid Kasemi, Hajredin Manuka.


Datë: 2 korrik 2012, ora 11.00