<

Aplikimet per karten e Studentit

Te dashur Studente,

Aplikimet per karten e studentit ne Universitetin e Arteve per studentet e vitit te dyte dhe te trete behen prane Fakultetit te Artit Skenik, ne zyren e Specialistit te Filmit, nga e hena ne te premte, ne oren 10:00-12:00.Ju Faleminderit!