<

TE GJITHE MBI NJE QIELL

Te Marten, ora 19.00, Galeria Fap prezaton: Edicioni i 2-te i "Te gjithe Mbi nje Qiell"

Ekspozita organizohet nga te rinjte e Tiranes dhe Durresit, me shpresen qe nje ekspozite e tille te sjelle sadopak magji per nje jave ne Galerine FAP. Hyrja eshte falas me kokteil dhe muzike.