<

Ekspozitat ne Galerine FAB

Me rastin e Ditës Ndërkombtare të Gruas, Galeria FAB pret fotografin e mirenjohur Roland Tasho, ne ekspozitën personale:

“Retrospektivë dhe Realitet: Gra dhe vajza shqiptare të sukseshme në botë”
Ekspozita risjell për publikun dhe koleksionin e fotove të titulluara “Prapa maskave” me dëshmi të grave të ndryshme mbi “kompromisin”, ekspozitë e mbështetur nga GIZ- Zyra e Bashkpunimit Gjerman për Zhvillimi Ndërkombtar, UN Women dhe Kalo & Associates. 

Hapja e hënë, 11 mars 2013, ora 18.00, dhe do të qëndrojë e hapur për publikun në datat 11-14 mars, 2013.