<

Ekspozita ne Galerine FAB

Hapet ne Galerine FAB ekspozita "Majlinda Forever", organizuar me punime te mbledhura nga karriera e gjate e modeles Majlinda Haderi, prane Fakultetit te Arteve te Bukura.
Punimet jane mbledhur nga Fondi i FAB, pedagoge, artiste dhe studente.

Kurator: Arben Bajo, Ermir Hoxha

Hapja Dt. 11 Prill, 2013, ora 11:00. Hyrja e lire.