<

Ekspozita ne Galerine FAB

BASHKIA ERSEKË / MUZEU I RILINDJES ITALIANE PREZANTOJNË:

IDENTITETE KOLONJARE - Udhëtim Fotografik 1900-1945.
Ekspozitë fotografike realizuar me foto nga Dhimitër Vangjeli – Prodani dhe Misioni ItalianEkspozita realizohet me inisiativën dhe mbështetjen e Enkelejd Joti, Alfred Dalipi, Eduard Poda, Ylli Rakipi,
Kurator / Roland Tasho


Dt. 14 -15 maj 2013, Galeria FAB, Universiteti i Arteve. Hyrja e lire