<

Ekspozita ne Galerine FAB

Te nderuar kolege dhe artedashes,

Atelieri TEKSTIL MODE prezanton ekspoziten "AUTOPORTRET", realizuar me punimet me te mira te vitit shkollor 2012-2013.

Kurator: NAJADA HAMZA
Hapja Dt. 28 maj, ora 11.00. Hyrja e lire.