<

Njoftim

Pershendetje Studente,

Per tu konsultuar me kriteret e pranimit dhe rregulloret ju lutemi te aksesoni faqen e Fakultetit perkates dhe vizitoni menune Informacion -> Kriteret e Pranimit.

Faleminderit!