<

Diplomat 2013, FAB

Te nderuar kolege,

Galeria FAB, duke filluar nga dita e sotme, Dt. 29 Qershor deri me 7 Korrik, do te mireprese Diplomat 2013.

 

Provimet e gjykuara nga nje komision do te jene si zakonisht te hapura per publikun dhe mediat.

Orari 9:30 - 14:00, i pershtatur ne baze te punimeve.

Ju mirepresim.