<

Konkursi i Trete i Muzikes Nderkombetare

Të nderuar miq dhe kolegë:

Rregullat e Konkursit të tretë të muzikës Ndërkombëtare, Anton García Abril, tani janë bërë publike. Konkursi do të zhvillohet në Baza (Granada) - Spanjë - në 15 dhe 16 Maj, 2014. Detajet në lidhje me konkursin si dhe formularin e regjistrimit do ti gjeni në faqen e internetit:

http://concursodecamaraantongarciaabril.com/eng/competition.html
www.facebook.com/concursodecamaraantongarciaabril

 

Francisca G. Vázquez
Komiteti drejtues i dhomës së kokursit të muzikës ndërkombëtare Anton García Abril.