<

Evente

Festivali i Librit dhe Artit do të hapet sot për katër ditë rrjesht, 23-27 Prill, duke e nisur edicionin e tij të parë në datën simbolike të ditës ndërkombëtare të librit.

Universiteti i Arteve merr pjesë në këtë panair si pjesë e Projektit "ArTVision - A Live Art Channel" në kuadër të Programit IPA Adriatic Crossborder 2007-2013.

Jeni te ftuar te na ndiqni ne stenden tone.