<

Provimet

Përshëndetje Studentë,

Për t'u konsultuar mbi datat e provimeve të sezonit ju lutemi vizitoni faqen e Fakultetit përkatës dhe aksesoni menunë Informacion -> Provimet.

Studim të mbarë!