<

Workshop me muzikantin Amir Gwirtzman

Sot më datë 22 Prill në ambientet e sallës së lektoriumit në Fakultetin e Muzikës, u zhvillua një workshop me muzikantin israelit Amir Gwirtzman.

Ky artist, nga Universiteti i mirënjohur Tel Aviv, Izrael, është i shquar në gjithë botën për mjeshtërinë e tij me instrumentat frymore prej druri “woodwind”.

Z. Gwirtzman është protagonist i disa turneve ndërkombëtare duke përfshirë: Note New York City Blue, House of Blues Los Anxhelos ', Uashington, Kennedy Center DC-së, dhe WOMAD (Festivali Botëror i Muzikë ) në Itali, festa kryer në Shtëpinë e Bardhë për Presidentin Bill Klinton në nder të 50 vjetorit të Izraelit.


Foto