<

Kalendari i provimeve

Pershendetje Studente,

Per tu konsultuar mbi datat e provimeve te mbartura te sezonit te dimrit, ju lutemi vizitoni faqen e Fakultetit perkates dhe aksesoni menune Informacion -> Datat e provimeve.

Studim te mbare!