<

Njoftim

Ditën e Enjte, dt. 21/04/2016 ora 17:00, në Sallën e Koncerteve të Universitetit të Arteve zhvillohet ceremonia e dhënies së titullit "DOKTOR HONORIS CAUSA" personalitetit të rëndësishëm në botën e artit, Z. Luciano Benetton. 

Gjithashtu finalizohet projekti "IMAGO MUNDI" i cili thellon ndërveprimin midis UART dhe aktiviteteve Shqiptare me fondacionin "STUDI E RICERCHE".

Ftohen pedagogët dhe studentët e Universitetit të Arteve të marrin pjesë në këtë ceremoni.