<

Regjistrimet MASTER në UART

NJOFTIM I PËRDITËSUAR:

Njoftojmë të gjithë studentët e interesuar për të ndjekur studimet në programet e studimit të Ciklit të II-të MASTER, në Universitetin e Arteve, për vitin akademik 2016-2017, të paraqiten menjëherë pranë Sekretarive të Fakulteteve për të kryer aplikimin. 

Vini re: Aplikimet mbyllen me dt. 20 Tetor, 2016.


Për më shumë informacion konsultoni me:


Për rregulloret dhe kriteret e konkurseve të pranimit, ju lutemi të informoheni duke klikuar ketu

 

Faleminderit!