<

Konkurset BACHELOR, Raundi i Dytë

Përshëndetje Kandidatë,

Në dokumentin e mëposhtem ju lutemi të gjeni listat e konkurentëve në programet e studimit të ciklit të parë Bachelor, raundi i dytë, të dërguara nga QSHA, me mesataret përkatëse, për vitin akademik 2017-2018.

Dokumenti  (shkarko, excel)


Ju bëjmë me dije se:

  1. Datat e regjistrimit për konkurs janë 27 dhe 28 Shtator.
  2. Konkursi do të zhvillohet në datat 29 dhe 30 Shtator.

 

Për informacion të mëtejshëm ju ftojmë të drejtoheni pranë Sekretarisë së Fakultetit përkatës.

 

Faleminderit!