<

Njoftim

Lajmërohen të gjithë personat që kanë dëshirë të aplikojnë në ciklin e parë të studimeve me kohë të plotë Bachelor, pranë Fakulteteve të Universitetit të Arteve dhe që kanë kryer studimet e shkollës së mesme para vitit 2018, të interesohen pranë shkollave ku kanë përfunduar këtë cikël studimi për plotësimet e formularëve A1 dhe A1Z dhe të ndjekin procedurat në vazhdimësi për aplikim në njërin nga programet e poshtë shënuar:

FAKULTETI I MUZIKËS

 1. MUZIKOLOGJI
 2. KOMPOZICION
 3. DIRIZHIM
 4. PIANO
 5. VIOLINË
 6. VIOLONÇEL
 7. VIOLË
 8. KITARË
 9. KONTRABAS
 10. FLAUT
 11. OBOE
 12. KLARINETË
 13. FAGOT
 14. KORNO
 15. TROMBË
 16. TROMBON
 17. BASTUB
 18. KANTO
 19. PEDAGOGJI MUZIKORE
 20. FIZARMONIKË KLASIKE

FAKULTETI I ARTIT SKENIK

 1. REGJI FILMI & TV
 2. REGJI
 3. AKTRIM
 4. KOREOGRAFI
 5. SKENOGRAFI-KOSTUMOGRAFI

FAKULTETI I ARTEVE TE BUKURA

 1. PIKTURË
 2. SKULPTURË


Maturantët të kenë kujdes në plotësimin e formularëve dhe të kenë parasysh kriteret.

 • Nota mesatare e shkollës së mesme duhet të jetë mbi 6.
 • Duhet të vendosni si preferencë degën/degët që dëshironi të konkurroni.

Për çdo informacion më të detajuar mbi kriteret dhe rregulloret e konkurseve, ju ftojmë të shfletoni më tej faqen ueb të Universitetit të Arteve.

Për një informacion më të zgjeruar mund të drejtoheni pranë sekretarive të Fakulteteve të UART, ose pranë zyrës së Informimit Studentor në Universitetin e Arteve. 

Adresa: Universiteti i Arteve, Bulevardi “Dëshmorët e Kombit”, Sheshi “Nënë Tereza”, Nr. 2, 1019, Tiranë.

Ju urojmë suksese!