<

Konkurset BACHELOR, Raundi i Dytë

Të gjithë ata kandidatë që kanë përzgjedhur të konkurrojnë në programet e studimit të Universitetit të Arteve, në raundin e dytë, njoftohen se konkurset për të gjitha programet e studimit zhvillohen sipas datave të më poshtme:

  1. Fakulteti i Muzikës 24.09.2018

  2. Fakulteti i Artit Skenik 24.09.2018

  3. Fakulteti i Arteve të Bukura 23.09.2018

Në dokumentin e mëposhtem ju lutemi të gjeni listat e konkurentëve në programet e studimit të ciklit të parë Bachelor, raundi i dytë, për vitin akademik 2017-2018.

Dokumenti (shkarko)

 

Regjistrimet bëhen pranë sekretarive mësimore për secilin Fakultet nga data 21.09.2018 deri më datë 23.09.2018, nga ora 08:00 deri në orën 16:00.

 

Për t'u informuar mbi kriteret dhe rregulloret për konkurset e pranimit, klikoni lidhjet më poshtë:

 

 

Ju urojmë suksese!