<

Bursat

Lidhur me përfitimin e bursave nga fondi i mbështetjes studentore për studenët e shkëlqyer, studentët që studiojnë në programe studimi në fushat prioritare dhe studentët në nevojë, ju lutemi të konsultoheni me Urdhërin e Rektorit Nr. 50 DT. 03/12/2018.