<

Njoftim - Bursat

NJOFTIM:

Publikohen listat emërore të studentëve përfitues të bursave nga fondi i mbështetjes studentore për studenët e shkëlqyer, studentët që studiojnë në programe studimi në fushat prioritare dhe studentët në nevojë.

Materiali i bashkëngjitur  (pdf)