<

Njoftim

Njoftim:
 

Konkurentët që janë regjistruar për të marrë pjesë në konkurset e pranimit për të gjitha programet e studimit të ofruara nga Fakultetet e UART, duhet të paraqiten ditët e zhvillimit të konkurseve të pajisur me maska dhe duke respektuar masat për ruajtjen e distancimit social sipas protokolleve anti Covid-19. 

Konkurset do të zhvillohen sipas rregulloreve dhe kritereve të miratuara nga Senati Akademik i UART të afishuara në portal, të pa-ndryshuara dhe me të njëjtën procedurë të përvitshme. 

Për më shumë informacion ju ftojmë të konsultoheni me njoftimin para-ardhës duke vizituar lidhjen: http://www.uart.edu.al/index.php?id=938


Ju urojmë suksese!