<

Drejtoria Ekonomike dhe e Investimeve

Adriatik KRAJA
Drejtor i Drejtorise Ekonomike

Tel: +355 4 2 223 366
Email


Aida KADISI
Sektori i Buxhetit
Email


Entela RUKA
Sektorit Paga/ te Ardhura
Email


Besnik SPAHIU
Sektori i Investimeve
Email

 

Eni CAKA
Sektori i Prokurimeve
Email