<

PREMIO RODOLFO LIPIZER

Edicioni i 40-të i Konkursit Internacional për Violinë “PREMIO RODOLFO LIPIZER”  / 3-12 Shtator, 2021

EDICIONI I RI: J.S Bach, gjashtë sonata dhe parte për violinë solo. (MWV 1001-1006)

FORMULARI I APLIKIMIT duhet të dërgohet në Sekretariatin e Konkursit Internacional të Violinës “Rodolfo Lipizer Prize” nëpërmjet e-mailit drejt adresës lipizer@lipizer.it

Afati i fundit i aplikimit është data 30 PRILL 2021.

Duke konsideruar vështirësitë në dërgimin me postë, të gjitha kërkesat për pranimin në konkurs do të pranohen nëpërmjet e-mailit. Gjeni formularin e aplikimit duke klikuar këtu.

Për informacione të mëtejme ju ftojmë të vizitoni adresën www.lipizer.it.