<

YOUNG LUDWIG YOUTH MUSIC

“Young Ludwig Youth Music” është një konkurs I organizuar nga “Internationale Beethoven Gessellschaft” në bashkëpunim me Institutin “Julius Stern” dhe Festivalin “Tre Terre”.

Konkursi hap dyert për të gjithë studentët të cilët luajnë në instrumentet si violinë, piano, violoncel apo edhe në ansambël dhome.

Konkursi zhvillohet në datat 31 gusht – 5 shtator 2021.

Ofrohen çmime për pjesëmarrësit, të cilat jepen nga një juri ndërkombëtare e përbërë nga profesorët më të vlerësuar të muzikës.

Për informacione të mëtejme vizitoni lidhjen ueb www.young-ludwig.com ose shfletoni broshurën (pdf).