<

Realizimi i LOGOS, Java e Flamurit

Ministria e Kulturës, në datën 03.11.2021, ka hapur thirrjen e konkursit për aplikim të realizimit së dizenjimit të “Logos”, e cila do të jetë simbolikë përfaqësuese, përgjatë kremtimit të “Javës së Flamurit” për vitin 2021.


Fituesi i realizimit më të mirë të logos do të jetë fitues i çmimit prej 100.000 Lekë.

Adresa ku do të dërgohen aplikimet është info@kultura.gov.alData e fundit e aplikimeve do të jetë 15.11.2021.


Në vijim gjeni lidhjen për në portalin e Ministrisë së Kulturës, me të dhëna më të detajuara mbi konkursin:

https://kultura.gov.al/thirrje-e-hapur-ministria-e-kultures-per-aplikim-dhe-realizimin-e-logos-e-cila-do-te-jete-simbolike-perfaqesuese-pergjate-kremtimit-te-javes-se-flamurit/