<

Ftesë për pjesëmarrje

Njoftohen studentët e Fakultetit të Muzikës (Departamenti i Interpretimit) që më datë 9 mars, 2022, ora 14:00, në sallën "Ibrahim Madhi" do të zhvillohet një audicion nga stafi i "Youth Mediterranian Orchestra" për të gjithë instrumentet e orkestrës (violinë, violë, violonçel, kontrabas, flaut, klarinetë, fagot, trombë, korno, trombon, bas tubë).

Për informacion të mëtejshëm, të interesuarit mund të vizitojnë faqet https://festival-aix.com/fr/ dhe https://academie.festival-aix.com/en/workshop/2022-medinea-sessions.

Për çdo hollësi apo sqarim, të interesuarit mund të kontaktojnë Prof. Bujar Sykja në numrin e telefonit 0684010607 dhe në adresën email bujarsykja@hotmail.com.


Njoftimi i "Orchestre des Jeunes de la Méditerranée" në Facebook