<

Konkursi i 19-të Internacional për Muzikantët e Rinj

Nga data 26 Maj deri në datën 2 Qershor 2022, në Sogliano al Rubicone në Itali zhvillohet konkursi i 19 Internacional për Muzikantët e Rinj “Luigji Zanuccoli” për kategoritë : Solist, Këngëtar Lirik, Ansamble të Muzikës së Dhomës, Kore dhe Orkestra.

Afati i fundit për pranimin e aplikimeve është 2 Maj 2022.


Për më shumë ndiqni faqen e web-it të konkursit: 

www.classicallmusic.com/concorsozanuccoli