<

CleanScore Konkursi i Punimeve Kërkimore

CleanScore organizon "Konkursin e Punimeve Kërkimore - 3". Pjesëmarrja në këtë konkurs është e hapur për të gjithë studentët që ndjekin aktualisht studimet në të gjitha universitetet në Shqipëri si dhe studentët që ndjekin studimet në të gjitha universitetet në ballkan që kanë programe studimi në gjuhën shqipe.

Punimet që do të pranohen në konkurs nuk kanë kufizim për fushën e studimit.

Çmimet për fituesit:

  • Vendi i parë – 40.000 Lekë
  • Vende të dyta – 25.000 Lekë
  • Vende të treta – 15.000 Lekë


Afati i dorëzimit: deri në 15 Maj 2022. Shpallja e fituesve në 15 Qershor 2022.

Për më shumë informacion ju ftojmë t'i referoheni broshurës  (pdf)