<

Art-Kulturë dhe Trashëgimi Kulturore

Projekti i mbështetur dhe financuar nga Ministria e Kulturës me titull “Arti Revolucionar” ka si qëllim kryesor të promovojë artin, kulturën dhe krijimtarinë artistike përmes teknologjisë digjitale duke sjellë në vëmëndje veprat e 10 prej artistëve më të mire shqiptare të të gjitha kohërave dhe 10 artistëve të rinj. Ky projekt do të jetë i përligjur me INNVEST SUMMIT 2022 – samiti më i madh i inovacionit me fokus “kulturën digjitale” në rajonin e Ballkanit në muajin tetor(muaji i Inovacionit).

Ky projekt synon të sjellë historinë drejt të ardhmes përmes teknikave të avancuara të multiprojeksionit 3600, ekrane LED me një sipërfaqe mbi 100 metra katrorë dhe audio për të shtuar emocionin në çdo imazh.

Të gjithe studentët që janë duke ndjekur studimet ende , ose jane të sapodiplomuar janë të lutur të dërgojnë CV e tyre në adresën email majlinda.bara2014@gmail.com

Thirrja për të përzgjedhur artistët është e hapur deri në datën 15 Qershor 2022.