<

Thirrje për aplikime, Konkursi Claudio Scimone 2023

Konkursi Ndërkombëtar "Claudio Scimone" 2023 është i hapur për instrumentistët e rinj violinistë, violistë, violonçelistë dhe kontrabasistë, të çdo kombësie, që kanë lindur pas 31 Dhjetorit 1998.

Aplikimet pranohen jo më vonë se data 21 gusht 2023.

Bashkëngjitur të dhëna mbi konkursin dhe formulari i aplikimit.