<

ISWIB

Si perfaqesuese e Javes Nderkombetare te Studenteve ne Beograde (2017) ISWiB, do te doja te ftoja institucionin tuaj te merrte pjese ne kete Iniciative te te rinjve.Perfitoj nga rasti tju dergoj thirrjen Zyrtare per Aplikim. Shpresoj shume qe ky festival te jete interesant si dhe I rendesishem per pritshmerite e studenteve tuaj

Vini re; Kete vit ne festojme 11-vjetorin tone dhe kemi pergatitur 10 workshope ne fusha te ndryshme per studentet nga e gjithe bota, qe do te merren me ceshtje te perditshmerise sone te shoqerise se sotme ,duke perdorur metoda te ndryshme te tilla si ;diskutim,(life coaching)bio-Techna ,IT dhe hulumtim,gazetari,Muzik etj…

Synimi yne eshte gjithashtu ti jape te gjithe pjesemarresve mundesine e cmuar per te krijuar partneritete .Gjithashtu ,shpresojme qe jut e kuptoni rendesine e eventit tone dhe te jeni te gatshem te kontribuoni ne botimet e ardhshme.

Broshura e aktivitetit dhe aplikimi  (pdf)