<

Konkursi Ndërkombëtar per Piano - Stamboll

Të dashur miq, të dashur kandidatë për vitin 2017 Konkursi Ndërkombëtar per Piano - Stamboll Orchestra'Sion,

Jemi të lumtur tju njoftuojme per edicionin e tretë të Konkursit Ndërkombëtar Piano - Istanbul Orchestra'Sion do të zhvillohet nga 13 deri më 19 nëntor 2017 në Stamboll.
Konkursi Ndërkombëtar Piano - Istanbul Orchestra'Sion është anëtar i fondacionit prestigjioz Alink-Argerich që nga 2013.
Konkursi Ndërkombëtar I Pianos Istanbul Orchestra'Sion është për pianistët profesioniste të përzgjedhur nga e gjithë bota. Në këtë edicion të tretë, Vahan Mardirossian do të kryesojë jurinë e përbërë nga artistët prestigjioze: Pierre arritur, Frederic Chiu, Jean-Yves Clément, Tamayo Ikeda, Emre sen dhe Gülsin Onay.

Konkurentet do të përzgjidhen për shqyrtimin e DVD të tyre ose fotografi audiovizuale. Gjatë koncertit Finale, kandidatët do të shoqërohen nga Orkestra Orchestra'Sion nën dirigjimin e dirigjentit dhe kryetar i Jurisë Vahan Mardirossian. 

Fituesi i çmimit të parë do të marrë 10.000 dollarë, fituesi i çmimit dytë do të marrë 5.000 dollarë dhe fituesi çmimit te tretë do të marri 2.500 dollarë.

Te gjithe ata Studente që dëshirojnë të aplikojne do të gjejne të bashkangjitur të gjitha informatat në broshurën tonë dhe në faqen tonë të internetit.


Tel +90 212 2191697 www.pianocompetition.nds.k12.tn