<

Edicioni i 23-te i Film Festivalit ne Sarajeve

Mundesi aplikimi konkurimi ne programin e 23-te te Film Festivalit ne Sarajeve.

Aplikimet online per Festivalin e 23- te te Filmit ne Sarajeve ,kane filluar me date 15 Shkurt ,event I cili do te zhvillohet prej dates 11 deri me 18 Gusht 2017, Autoret e filmit dhe producentet (regjizoret) mund te paraqesin filmat e tyre per programet e meposhtme:

  • Programi per konkurim- Feature Film
  • Programi per konkurim - Short Film - Film me Metrazh te Shkurter
  • Programi per konkurim - Documentary Film –Film Dokumentar
  • Programi per konkurim - Student Film
    • European Shorts
    • Children's Programme - Program per Femije
    • TeenArena

Te gjithe Filmat qe do prezantohen hyres ne Program European Shorts, Children's Programme dhe TeenArena,duhet te dorezohen ne Festival per seleksionimin e tyre deri me date 12 Maj 2017. 

Per programet , Programme - Feature Film, Competition Programme - Short Film, Competition Programme - Documentary Film and Competition,Programme - Student Film, duhet te dorezohen ne Festival deri me date 26 Maj 2017.

Per te gjitha informacionet rregullat apo hyrjet online klikoni ketu.