<

Thirrje për aplikime

Ne datat 14-17 Nëntor 2019 në Staatsschauspiel Dresden, Gjermani. zhvillohet Festivali Europian i Regjizorëve të rinj.

Fast forward konsiderohet si një platformë rreth shkëmbimit artistik ndërmjet brezave të ardhshëm të teatrit dhe audiencës. Festivali synon të nxisë talentet e reja dhe të ndërmarrë takime artistike dhe kulturore, në një prespektivë europiane. Një juri ndërkombëtare shpërblen çdo vit një nga tetë prodhimet e festivalit dhe fton në vijim të shpërblyerin në krijimin e një vepre të re në Staatsschauspiel Dresden, sezonin e ardhshëm.

Në këtë mënyrë, kërkohen prodhimet e para skenike të vëna në skenë nga studentët apo të diplomuarit, të realizuara në përputhje me kërkesat profesionale.

Për informacione të mëtejshme apo për kushtet e pjesëmarrjes, referojuni dokumentit të bashkangjitur.

 

Programin e edicionit të fundit të festivalit e gjeni në linkun më poshtë:

https://wwwstaatsschauspiel-dresden.de/festivals/fast_forward_2018/inszenierungen_2018/

Ose mund të vizitoni faqen e festivalit ne facebook:

https://www.facebook.com/FestivalFastForward/