<

Konkursi i 2-të Ndërkombëtar i Muzikës në Vjenë

Përshëndetje Studentë,

Në vijim ju ftojmë të gjeni informacion mbi Konkursin e 2-të Ndërkombëtar të Muzikës në Vjenë, i cili paraqet një mundësi për një përvojë shumë interesante për muzikantët që dëshirojnë të performojnë në Konzerthaus-in emblematik të Vjenës.

Afati maksimal i aplikimit është 30 Nëntori 2019. Në konkurs do të shpërndahen cmime dhe vlerësime (mbi 35 000 Euro). 

  • Recitalet e fituesve do të realizohen në VIENNA KONZERTHAUS më 28 Mars 2020
  • Cmime për fituesit
  • Regjistrim Video
  • Menaxhment ndërkombëtar
  • Mbi 30 çmime speciale


Për të aplikuar dhe për më shumë informacion vizitoni www.viennacompetition.com.