<

Thirrje për aplikime

Të dashur studentë të Fakultetit të Arteve të Bukura,

Ju njoftojmë se "Botimet Toena" në kuadër të Projektit “Rrugëtimi drejt identitetit” të mbështetur nga Programi "Creative Europe" i Komisionit Europian, hap thirrjen për aplikime për realizimin e kopertinës së romanit me titull “Gërsheti” të autores Laetitia Colombani.

Për realizimin e veprës dhe për t'u njohur me përmbledhjen si dhe për detajet e përcaktuara për kopertinën, vizitoni lidhjen:

Thirrje për aplikim "Gërsheti" - Cover