<

Thirrje për aplikime

Konkursi Ndërkombëtar i 39-të i Violinës “Rodolfo Lipizer Prize” fton studentët e Fakultetit të Muzikës të marrin pjesë në datat e përcaktuara 4 -13 Shtator 2020.

Afati fundit i regjistrimit është data 30 Prill 2020.

Për më shumë informacion rreth konkursit, rregullores dhe formës së aplikimit, ju ftojmë të lexoni përmbajtjen në vijim: 


---------

BOTIM I RI: J. S. Bach, 6 Sonatat dhe Partitura për Violinë Solo (BWV 1001-1006) – Revizion i ristrukturuar nga dorëshkrimi i autografit, me sugjerime të frazimit nga Rodolfo Lipizer, E. R 3018.

FORMULARI I APLIKIMIT – Formulari i aplikimi duhet të dërgohet në Sekretarinë e Konkursit Ndërkombëtar të Violinës “Rodolfo Lipizer Prize”, në postën elektronike lipizer@lipizer.it, brenda datës 30 Prill 2020.

KËRKESAT PËR PJESËMARRJEN NË KONKURS: duke marrë parasysh vështirësitë e dërgimit me postë, pamvarësisht pikës 3 në rregullore, të gjitha postimet mund të bëhen nëpërmjet postës elektronike.

RREGULLORE:
http://www.lipizer.it/images/stories/39concorso/conc39bando1itin.pdf

FORMULARI I APLIKIMIT:
http://www.lipizer.it/images/stories/39concorso/conc39dpa5.pdf

FORMULARI I REGJISTRIMIT:
http://www.lipizer.it/images/stories/39concorso/conc39sia5.pdf


ADRESA:

SHOQATA KULTURORE “MAESTRO RODOLFO LIPIZER” ONLUS
Via don Giovanni Bosco 91
I-34170 GORIZIA GO - ITALIA
Tel. 0039-0481 - 547863 - 536710 - Cel. 0039-347-9236285
http;//www.lipizer.it - lipizer@lipizer.itlipizer@pec.lipizer.it - Skype: lipizer (or) lorenzo.qualli